Facebook
Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий"
село Брезница
Основно меню
 
Клубът по английски език "Creative world citizens" стартира с Хелоуин парти. Учениците взеха участие в разнообразни тематични занимания като лексикални пъзели,съставяне на страшна история,следване на улики и търсене на съкровища,както и забавни игри.
Групата от английския клуб "Creative world citizens", с ръководител г-жа Кабранева, посетиха ГКПП Илинден. Там взеха участие в изключително интересни демострации на служителите на Гранична полиция. Запознаха се с нужните документи за пресичане на граница, видяха истински и фалшифицирани паспорти от различни държави. Разгледаха съоръжения, с които се проверяват автомобили и камиони за нелегални предмети и скрити хора.
Любимец на всички стана полицейското куче Роки,което демонстрира изключителна дисциплина и умения. Показа им как открива скрити наркотици.
Искрени благодарности на г-жа Павлина Джамбазова за топлото посрещане и интересната и полезна информация, която ни предостави.
 
Групата по Занимания по интереси "Creative world citizens" организираха различни дейности на тема "Животни" за малките ученици от II клас. Дечицата отговаряха на гатанки,интересни въпроси и се запознаха с 10-те най-странни животни на планетата. Също така се раздвижиха с помощта на йога карти. Второкласниците показа много въображение в поставената им арт задача - да нарисуват животно от отпечатъка на своята ръчичка. Получи се интересно и забавно за всички.