Facebook
Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий"
село Брезница
Основно меню

Посрещане на Есента

 

Едно добро начало на коледните празници. Учениците от клуб " Сръчни и талантливи", с ръководител г- жа Гюлтен Пенда създадоха истински шедьоври от природни и рециклирани материали, които украсиха пъстро и весело класната стая, коридора и фоайето на училището. Със своите творения те внесоха допълнителна коледна атмосфера.

 Учениците от клуб " Сръчни и талантливи" ни напомниха как трябва да се грижим за животните през зимата. Те изработиха хранилки за птичките, които поставиха на дърветата в двора на училището, а също така направиха и табла с полезна и интересна информация.

 

Който извърши добро, дори с тежест на прашинка, ще го види. "

" Няма значение какъв си, ако носиш добро сърце. "
" Добрината не може да бъде забравена! Сторил ли си някого нещо добро, той винаги ще го помни! "
" Бъди добър с хората, защото всеки, когото срещаш, води тежка битка! "
Това са малка част от посланията, които учениците от клуб " Сръчни и талантливи" изработиха с много желание и старание и подариха на учителите и учениците на 17 февруари- Ден на спонтанните актове на доброта.
Ето, че пролетта пристигна и при малките ученици. В часовете по занимания и интереси малките ръчички от клуб " Сръчни и талантливи" украсиха класната си стая с пъстри цветове.
 
„Грижете се за вашето здраве! Водете здравословен начин на живот!“, беше посланието, което отправиха учениците от клуба по занимания и интереси "Сръчни и талантливи", по случай 7-ми април- Световен ден на здравето. Те подариха на всички ученици и учители от начален етап по една ябълка и изработиха табло, което поставиха във фоайето на училището.
 
22-ри Април- Световен ден на планетата Земя беше отбелязан от учениците от клуб "Сръчни и талантливи". С много старание те изработиха различни пъстри рисунки и украсиха коридора на училището.