Facebook
Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий"
село Брезница
Основно меню

Тържественото откриване на новата учебна година в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ с. Брезница започна 09:00 часа с  издигане на националния флаг под звуците на химна на Република България. За първи път в двора на училището присъстваха само ученици от първи и дванадесети клас.

15 септември – първият учебен ден –  е празник за всеки българин, съхранил в себе си жажда за знание и преклонение към своите учители.

Директорът  на гимназията Никола Джингаров поздрави всички присъстващи за началото на новата учебна година, пожелавайки „На добър час“ и успешно развитие и реализиране на тези, които ще завършват през 2021 г.

Особено вълнуващ и емоционален бе първият учебен ден за първокласниците. През тази година с трепет прекрачват прага на училището ни 48 първокласници, разпределени в две паралелки по 24 ученици. Предварително украсените им класни стаи се оживиха от техните лъчезарни лица.

Учителският колектив на училището пожелава на учениците много здраве, прекрасен и незабравим първи учебен ден, след това една успешна учебна година, изпълнена с много хубави емоции и съчетана с хиляди детски усмивки